We raken er helaas een beetje aan gewend: een eindtoernooi zonder deelname van Nederland. Dat neemt niet weg dat er voor de echte voetballiefhebber nog genoeg te genieten valt. Maar om de betrokkenheid (zelfs voor niet-voetballiefhebbers) nog wat te vergroten, presenteer ik Jaap's WK pool! Voor alle duidelijkheid: het is een persoonlijk initiatief en wordt door mij zelf georganiseerd maar de pool is bedoeld voor mijn collega's  in het hele land. De pool is een kans om je vakantiegeld serieus aan te vullen. Hoe meer deelnemers, hoe groter de prijzenpot!

"Maar ik weet niets van voetbal!" hoor ik je denken. Geen nood: de ervaring leert dat een dergelijke voetbalpool meestal wordt gewonnen door voetbal nitwits (dan weet je het vast, als toekomstige winnaar :-).

Ik heb gebruik gemaakt van de website wkpooltjes.nl, een heel handige tool (weet ik uit ervaring) waarbij je zelfs een app kunt downloaden (kosten €1,09 en nee, ik heb daar geen belang in...) en altijd makkelijk je voorspellingen kunt doen. Tot een minuut voor de wedstrijd kan je je voorspelling nog wijzigen. Dat maakt de pool vanaf de knock out fase ook heel interessant.

Voor de spelregels kan je terecht op de betreffende website. Er is één aanvullende regel: bijnamen worden niet geaccepteerd! Anders kunnen we niet zien wie er in de lijst staat.

Inleg 
Deelname kost €10. Dit bedrag mag je overmaken op IBAN nummer NL25 INGB 0006 2426 84 t.n.v. J Urban.

Prijzenverdeling

1e plaats: 50% van de totale inleg
2e plaats: 25%
3e plaats: 15%
4e plaats: 10%