Social Media Urban Webdesign

  • Facebook Page: 311934958862610
  • Linked In: jaapurban
  • Twitter: jaapurban
Portfolio
woensdag 20 mei 2009 08:52

Voor mijn eigen website heb ik nog een fraai uitziende portfolio nodig. Ik test er twee; Portfolio Design en ccPortfolio.

Hieronder zal ik mijn ervaringen weergeven.

ccPortfolio
Een eenvoudige, maar wel overzichtelijke en stijlvolle portfolio. Waarschijnlijk kan de layout ook nog wel wat worden aangepast. Idee voor screenshots: aan de onderkant wit laten "faden". Eenvoudig in gebruik en voldoende voor een standaard portfolio. De portfolio wordt op datum gesorteerd.

NB1: Er moet een tekst worden ingevoerd bij de instellingen, anders komt er "1" boven in beeld.
NB2: Kan de link onderaan naar codecase nog worden verwijderd?
NB3: Dutch Language bestand downloaden en installeren.
NB4: Veranderen van aantal klanten per rij (3) lukt niet. Ook breedte instellingen veranderen niet. Voor iets smallere templates valt de derde afbeelding van de rij eraf. Misschien iets aan te passen in de css?

Portfolio Design
Veel uitgebreider, maar daardoor ook veel ingewikkelder in het gebruik. Veel parameters en verschillende bestandsformaten in te vullen. Ook afbeeldingen uploaden werkt niet. Dit gaat dus te veel tijd kosten. De ccPortfolio is gebruiksvriendelijker en ook nog makkelijk te 'customizen'.

Portfolio van DigiFolio
Eerste indruk is erg goed. Overzichtelijk (onder elkaar) weergegeven, alle benodigde info staat erin en makkelijk aan te passen en te onderhouden. Deze gaat het worden voor mijn eigen website.

 

Laatst aangepast op vrijdag 06 november 2009 16:38